Elk bedrijf is gebaat bij goede en passende IT-Diensten. U wilt toch ook een netwerk dat stabiel is en goed werkt? Een ICT-bedrijf waarop u terug kunt vallen als u een probleem of vragen heeft? Dan zit u bij ons goed!

RIF-IT Services BV staat graag voor u klaar en denkt met u mee in een proactieve houding. Wij kunnen uw onderneming naar een hoger level tillen, dit doen we doordat we onze kennis op het gebied van ICT vertalen naar praktische oplossingen.

Wij nemen uw zorgen op het gebied van IT graag uit handen. We bieden u een uitgebreid pakket, zodat u succes kunt blijven maken. Door te luisteren naar uw wensen, onze kennis met u te delen ontstaan nieuwe ideeën die leiden tot hoogwaardige technologische oplossingen.

U kunt uit verschillende vormen kiezen:

Onderhoud voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos ICT-omgeving? Wij verzorgen het volledig beheer van uw IT-systemen en bieden een full-service pakket van beheer- en controlemogelijkheden om de kwaliteit van uw IT-systemen te garanderen.

Periodiek onderhoud

Met een periodiek onderhoud aan uw systemen zal uw netwerk stabieler zijn en kunnen wij zorgen dat het gemonitord blijft, waardoor grote storingen voorkomen kunnen worden. U betaald geen voorrijkosten en krijgt korting op uw uurtarief.

Ondersteuning op afroep

Niet elke klant heeft een periodieke ondersteuning nodig, dan kiest u voor service op afroep tegen het uurtarief.

Wij komen graag bij u langs om uit te leggen wat wij als RIF-IT Services BV inhoudelijk voor u kunnen betekenen. Bij iedere vorm van dienstverlenging bent u gegarandeerd van de beste ICT-ondersteuning. We streven naar een persoonlijke aanpak en komen daarom graag met u in contact.

Heeft u nog vragen?

Of wilt u een afspraak maken?