RIF-IT Services BV heeft bij ons de bedrijfsautomatisering op een prettige, duidelijke en vlotte manier opnieuw ingericht en up to date gebracht.
Afspraken zijn duidelijk en in goed overleg te maken en worden conform afgewerkt.

Jos van AertEigenaar Alvado BV

RIF-IT Services BV heeft ons geholpen met de totale bedrijfsautomatisering. Van software tot iMacs en back-up servers. Ze staan altijd voor ons klaar en geven professioneel advies!

Bart MaesGraphic- en webdesigner Artis online & offline communicatie

RIF-IT Services BV werd ons via een zakelijke relatie aanbevolen. Wij werden aangenaam verrast door de wijze waarop Roy Sleven met ons aan de slag ging. Voorspoedig ging hij aan het werk met onze pc's, ons netwerk en overige (digitale) faciliteiten. We werken nu al een hele tijd uitermate prettig samen. Bij vragen weet hij op een voor ons begrijpelijke manier uitleg te geven, problemen lost hij direct op, de werkzaamheden zijn transparant en de declaraties alleszins redelijk. Er wordt advies op maat aangeboden, zonder toeters en bellen, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Wij hopen nog heel lang zaken te blijven doen met RIF-IT Services BV.

Agnes BurhenneMertens Advocaten

Al vele jaren doen wij zaken met RIF-IT Services BV. Het onderhoud op de servers en pc’s wordt door hen uitgevoerd en dat gebeurt in al die jaren naar volle tevredenheid. RIF-IT Services BV maakt voor ons het verschil, naast uiteraard de uitstekende dienstverlening, door de ‘korte lijnen’, de persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid, meedenken, creatieve oplossingen en goed advies. Ze staan altijd klaar voor ons, ook bij calamiteiten zijn ze buiten werktijden actief indien nodig.

Frans LitjensConfident Limburg B.V.  

RIF-IT Services BV denkt met ons mee bij projectmanagement, inkoop, advies en ondersteuning na tevredenheid. De diensten van RIF-IT zijn prima. Ze hebben ons goed geholpen bij de migratie van ons terminal server netwerk van Windows 2008 naar Windows 2012R2.

Frank van den BroekIT-Manager

Heeft u nog vragen?

Of wilt u een afspraak maken?